Band profil

Lead Guitar

Thomas Beck er bandets benhårde leadguitarist. Hans sound og fornemmelse efterlader ingen tvivl om at store amerikanske countrylegender er en del af hans pladearkiv. Thomas er fantastisk professionel og imødekommende omkring stort set alle musikalske foreslag der måtte være. Thomas kan udover The Hillbillies opleves med grupper som "Charlie Dee & the twisters" og "Hjorting Jam".

Trommer

Anton Kirkeby skinner ikke bare igennem med sin taktfaste karakteristiske spillestil og et trainbeat der fra Aarhus kan starte et damplokomotiv på Københavns hovedbanegård.. Hans karismatiske person gir som det første et indtryk af at han bare er en nødvendighed i bandet. Vi håber vi får mange gode år med Anton bag tønderne. Mr. Kirkeby kan udover the Hillbillies opleves med grupper som "Wencke Hartmann Band" og "Jason J. Dove Band".

Bas - backing vokal

Bag den 4-strengede finder vi manden som skaber bunden og grundlaget for den musik der bliver spillet. Manden som udfylder denne rolle med bravour er vores egen Christian D. Jensen. Christian var sammen med Simon Laursen med til at danne The Hillbillies i sin tid, da det foregik i Rønde Musikskoles lokaler, under navnet 'The Hillbillies Rattleband'. Christian kan opleves i et hav af musikalske sammenhænge. Heriblandt også bandet 'Barfly'.

Lead Vokal - guitar

Manden bag mikrofonen har sunget i The Hillbillies siden bandets oprindelse i 2000. Simon Laursen er en af bandets grundlæggere. Hans forkærlighed for den amerikanske musiktradition skinner tydeligt igennem. Simons stemme har både varme og intensitet og henleder tankerne på store kunstnere som Bruce Springsteen, tom petty og John Fogerty. Udover at spille i The Hillbillies skriver han også sine egne sange. De kan høres på www.myspace.com/simmondsmusic

Backing

Thomas Laursen er sidst tilkomne medlem. Han er eftersom de er brødre opvokset med samme musikgenre som Simon. Country-rock har altid være den foretrukne genre når listen skulle sættes sammen. Thomas spiller akustisk guitar og mundharmonika. Han er aldrig bange for at smide en korstemme, og tør være spontan under en koncert.. Hold øje med brormand!