Presse

Download plakat til tryk

The Hillbillies har igennem de sidste 16 år etableret sig som et af landets bedste rock'n'roll bands. Bandet kommer fra Djursland, hvor det er et af landsdelens mest populære navne. Bandet startede i år 2000 og har spillet landets spillesteder og festivaler tyndt gennem snart to årtier.

Musikken er Rock/Pop ikoner som bl.a. U2, Prince, Coldplay, Rolling Stones og Bruce Springsteen, blandet med countryrock legender som Tom Petty, John Hiatt og John Fogerty. Alt sammen med et stort aftryk af The hillbillies' helt egen Unikke stil. Medlemmerne af bandet er med en efterhånden del år på bagen, alle erfarne musikere, der i bandets snart 20 års levetid, har opbygget en stor erfaring, som et energisk og yderst intenst liveband.

Desuden har The Hillbillies ved flere lejligheder været backingband for prominente navne som Johnny Madsen, Peter Belli og Ivan Pedersen. Navne hvis musik også er på repertoirelisten.

The Hillbillies er den ægte vare. Sejt swingende rockmusik spillet af teknisk dygtige og erfarne musikere. Alt dette, kombineret med en smittende spilleglæde og en professionel sceneoptræden, gør at selv de stiveste træben tvinges ud på dansegulvet.

The Hillbillies er rockmusik når det er bedst.

The Hillbillies er:

Lead vocal, 12 string, Mandolin, Ak. guitar: Simon Laursen
Lead guitar, backing vocal: Thomas Beck
Bas, backing vocal: Christian Damgaard Jensen
Akustisk guitar, backing vocal: Thomas Laursen
Trommer, backing vocal: Anton Kirkeby